Απομένουν

Καιρός

Facebook

Η Ιόλη χορηγός του ITI EPIC!

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 20:20
ΙΟΛΗ

Στους σταθμούς ανεφοδιασμού του ITI EPIC για το 2017 δεν θα βρείτε τίποτα λιγότερο από το μοναδικό μεταλλικό νερό που προέρχεται από το βουνό της Οίτης! Ας το γνωρίσουμε καλύτερα.....

Διάφανο και αγνό, όπως αναβλύζει από τη θρυλική πηγή της Οίτης, το μεταλλικό νερό Ιόλη γεμίζει το ποτήρι μας με πολύτιμα στοιχεία για τον οργανισμό και όλη τη σοφία της φύσης. Απολαύστε το.

Ανάμεσα στο πολύτιμο οικοσύστημα του Εθνικού Δρυμού της Οίτης, σε ένα περιβάλλον μοναδικής ισορροπίας και ομορφιάς, καθαρό και αμόλυντο, γεννιέται το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη. Η περιοχή φημίζεται από τα πανάρχαια κιόλας χρόνια για τις πηγές και την άριστη ποιότητα των υδάτινων αποθεμάτων της, ενώ η μυθολογία φέρνει εδώ για να σβήσουν τη δίψα τους τον ημίθεο Ηρακλή και την κόρη του βασιλεά Εύρυτου, την πανέμορφη Ιόλη. Δεν είναι μαγικό που σήμερα, φτάνοντας στο ποτήρι μας, το φυσικό μεταλλικό νερό διατηρεί όλη την αναζωογόνηση που έχει να προσφέρει; Μάλλον όχι, γιατί όταν η φύση και ο άνθρωπος μαζί βάζουν τα δυνατά τους, η μαγεία περισσεύει.

Το εξαιρετικό ανάγλυφο και η γεωλογική σύνθεση της Οίτης αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για τη δημιουργία ενός πλούσιου υδρογραφικού δικτύου, όχι μόνο με πολλά επιφανειακά αλλά και με υπόγεια νερά ακόμα και στα μεγαλύτερα υψόμετρα. Σε αυτές τις άψογες υδρογεωλογικές συνθήκες η φύση δημιούργησε την πηγή του φυσικού μεταλλικού νερού Ιόλη.

Ξεκινώντας από την ανατολική πλευρά του ορεινού όγκου, το ταξίδι του νερού ως τον υδροφόρο ορίζοντα, το μέρος δηλαδή όπου συγκεντρώνεται το νερό, μπορεί να διαρκέσει έως και 20 χρόνια. Με έναν αξιοθαύμαστο τρόπο, η φύση έχει μεριμνήσει για την προστασία του πολύτιμου δώρου που κρύβεται στα σπλάχνα του βουνού.

Ασφαλές, σε απόλυτα προστατευμένο και υγιεινό περιβάλλον, διοχετεύεται κατ’ ευθείαν από την πηγή στον σταθμό εμφιάλωσης, όπως ακριβώς ορίζει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας το φυσικό μεταλλικό νερό Ιόλη εμφιαλώνεται, ακέραιο όπως αναβλύζει από την πηγή, χωρίς να υφίσταται την παραμικρή επεξεργασία ή επέμβαση στη σύστασή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το Kefalas Bikes στο official service! Τεχνικοί οδηγοί 2017 »