Απομένουν

Καιρός

Facebook

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες στις διαδρομές

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 07:45

Iti Epic 2017

Πυρετώδεις είναι οι ετοιμασίες στις τρεις διαδρομές του ITI EPIC, ο αγώνας πιστός στην παράδοση των τελευταίων ετών βάζει ως στόχο να παρουσιάσει μονοπάτια και δασικούς δρόμους στην ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Με δύο ομάδες κατασκευής/συντήρησης και με σύμμαχο τον κορυφαίο εξοπλισμό από την STIHL το προσωπικό του αγώνα προετοιμάζει μέτρο-μέτρο την αγωνιστική διαδρομή. Οι εργασίες συμπεριλαμβάνουν μέχρι και την κατασκευή και τοποθέτηση ξύλινων γεφυριών όπου αυτό κρίνεται σκόπιμο!

Επίσης οι ομάδες κατασκευής και συντήρησης προετοιμάζουν και τα νέα για το 2017 κομμάτια:

  • - Μεγάλη και μεσαία διαδρομή δέχθηκαν αλλαγές στα πρώτα χιλιόμετρα τους, καθώς το πρώτο μονοπάτι έχει νέα και πιο ενδιαφέρουσα χάραξη! Η αλλαγή αυτή έκανε και τις δύο διαδρομές καλύτερες αλλά και λίγο πιο προσιτές! Πλέον η μεγάλη έχει μήκος 57 χιλιόμετρα και 35 η μεσαία.
  • - Τεράστιες αλλαγές στη μικρή διαδρομή! Που πλέον δεν είναι ξεχωριστή διαδρομή, αλλά κομμάτι των μεγαλύτερων! Καταργείτε λοιπόν η παλιά "19άρα" με μία καινούργια 20 χιλιομέτρων που είναι συντόμευση των μεγαλύτερων διαδρομών και διασχίζει πλέον δύο από τα κυρίως μονοπάτια του ITI EPIC. Πλέον δεν είναι μια απλή entry level διαδρομή, αλλά μία αυθεντική epic διαδρομή με λιγότερα χιλιόμετρα!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τεχνικοί οδηγοί 2017 Η ISAAC χορηγός του ITI EPIC »