Απομένουν

Καιρός

Facebook

Καφές - Ποτό

Iti Epic 2014

Σίγουρα κανείς δεν λέει όχι για ένα καφέ μέσα στα έλατα ειδικά όταν η θέα από εκεί μπορεί να φτάσει μέχρι τη θάλασσα! Παρακάτω υπάρχουν σημεία τα οποία αξίζει να επισκεφτείτε για τον καφέ ή και το ποτό σας!

 
 • "Ξύλο και Παράδοση"

  Ένα πραγματικά πανέμορφο κατάστημα που συνδυάζει την παράδοση και την ιστορία με τη γαστρονομία! Στα 1000 μέτρα υψόμετρο, με θέα τον Μαλιακό Κόλπο φιλοξενεί έκθεση συλλογής 450 παραδοσιακών εργαλείων κατεργασίας ξύλου προβιομηχανικής εποχής από το 1870. Το ταξίδι στην ιστορία όμως δεν σταματά εδώ, και συνεχίζεται στα πιάτα σας , καθώς οι γεύσεις στο "Ξύλο και παράδοση" υπόσχονται να σας ταξιδεύσουν. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύστε και το καφεδάκι σας στον υπέροχα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο.

  Τοποθεσία Kάτω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 22310 82965
 • Cafe Μαντάμια

  Το μεγαλύτερο και νεότερο καφέ της Παυλιανης! Η πέτρα συνδυάζεται αρμονικά με το ξύλο αλλά και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που σας φέρνουν ακόμα ποιο κοντά στο πανέμορφο ελατοδάσος! Εδώ θα πιείτε τον καφέ σας, θα φάτε το γλυκό η το παγωτό σας, αλλά μπορείτε να απολαύσετε και αργότερα το ποτό σας!

  Τοποθεσία Κάτω Παύλιανη
  Ιστοσελίδα https://www.facebook.com/MantamiaCafe/
  Τηλέφωνο 697 463 3680
 • Tαβέρνα Κατσίμπας / Cafe Tole

  Στο ισόγειο του καταστήματος θα πιείτε ελληνικό καφεδάκι, θα δοκιμάσετε νόστιμους μεζέδες μαζί με το τσιπουράκι σας, μέχρι και πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά. Στον πρώτο όροφο του καταστήματος λειτουργεί καφετέρια με μοναδική θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα! Προσφέρεται για τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας αλλά και το ποτό σας αργότερα.

  Τοποθεσία Άνω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 698 110 8635