Απομένουν

Καιρός

Facebook

Iti Epic 2014

Iti Epic 2014

Με 362 συμμετοχές, ιδανικές συνθήκες διεξαγωγής και πολλές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε ο μεγαλύτερος αγώνας mtb στην Ελλάδα για το 2014, το ITI EPIC! Ο κόσμος είχε αρχίσει να έρχεται στο όμορφο χωριό της Παύλιανης από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν και πραγματοποιήθηκαν οι τεχνικές ενημερώσεις των δύο διαδρομών και το bbq party που ήταν δωρεάν για όλους τους αθλητές και συνοδούς. Την Κυριακή από πολύ νωρίς το κλίμα ήταν ιδανικό, με τις ώρες μέχρι την εκκίνηση να περνάνε πολύ γρήγορα και το χωριό πραγματικά να κατακλύζετε από συμμετέχοντες και συνοδούς, που συνολικά ξεπερνούσαν τα 1000 άτομα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και όχι μόνο.

Iti Epic 2014

Η εκκίνηση ήταν πραγματικά πανηγυρική, ο πολύ γρήγορος ρυθμός των πρώτων σε συνδυασμό με τις πολλές συμμετοχές δημιούργησαν μοναδικές εικόνες. Οι συμμετέχοντες μίλησαν για μία συνολικά άρτια διοργάνωση, από τους πρώτους μέχρι τους τελευταίους της κατάταξης. Τα μοναδικά τοπία, τα όμορφα μονοπάτια, η πολύ καλή σήμανση και ο ιδανικός καιρός ήταν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας του αγώνα.

Μεγάλος νικητής της μεγάλης διαδρομής ήταν ο Αλέξανδρος Βροχίδης κατεβάζοντας το ρεκόρ του αγώνα 13 ολόκληρα λεπτά ακολουθούμενος από τον Πετρίδη Θοδωρή και τον Γιώργο Σταματόπουλο. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Μούκα. Οι τέσσερις τους μοιράστηκαν τα χρηματικά έπαθλα του αγώνα συνολικής αξίας 1150 ευρώ.

Στην ΕΜ2 νικητής ήταν ο Γιώργος Νείλας και στην ΕΜ3 ο Παναγιώτης Σκυλοδήμος. Στη μικρή διαδρομή την έκπληξη έκανε ο 18χρονος Κολοβός Παναγιώτης με έναν πολύ καλό χρόνο. Τα πλήρη αποτελέσματα βρίσκονται ανεβασμένα στην αντίστοιχη ενότητα του site.

Το επόμενο ραντεβού με τον παράδεισο της ορεινής ποδηλασίας, την Οίτη, δίνεται για τις 24 Μαΐου του 2015!

 

Αποτελέσματα:

Τι γράφτηκε στα φόρουμ...

Ενα τεράστιο μπράβο και φέτος για την άψογη διοργάνωση.Η διαδρομή πανέμορφη!Η δουλειά που έχει πέσει για τη προετοιμασία της , φάνηκε με το παραπάνω!

Αν και πρώτη φορά που συμμετείχα οι εντυπώσεις είναι πραγματικά φοβερές. Ευχαριστούμε για όλα. Συγχαρητήρια για την οργάνωση σε όλους τους τομείς.

Η διαδρομή στη μικρή κατηγορία, με το νέο κομμάτι που βάλατε, έγινε απλά ύμνος στη φύση. Ξεχνάς τον αγώνα και το χρονόμετρο και απλά απολαμβάνεις τον περίγυρο. Ο παράδεισος είναι εκεί!