Απομένουν

Καιρός

Facebook

Φαγητό

Iti Epic 2014

Είμαστε στην καρδιά της ρούμελης, φυσικά το καλό φαγητό εδώ έχει την τιμητική του! Για μία πλήρη αποκατάσταση μετά από έναν εξαντλητικό αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω σημεία...

 
 • Ταβέρνα "Λίτσα"

  Σε ένα χώρο ζεστό φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για την παράδοση θα απολαύσετε γευστικά φαγητά μαγειρεμένα από τη Λίτσα και ψητά με την απαράμιλλη τέχνη του Τάσου. Όσο για το κρασί.. Φτιαγμένο στο χώρο του..!

  Τοποθεσία Άνω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 22310 83039
 • Tαβέρνα Κατσίμπας / Cafe Tole

  Στο ισόγειο λειτουργεί παραδοσιακή ταβέρνα που προσφέρει μοναδικάψητά και μαγειρευτά, μέχρι και πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά για επιδόρπιο. Στον πρώτο όροφο του καταστήματος λειτουργεί καφετέρια με μοναδική θέα που φτάνει μέχρι τη θάλασσα! Προσφέρεται για τον πρωινό ή απογευματινό καφέ σας αλλά και το ποτό σας αργότερα.

  Τοποθεσία Άνω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 698 110 8635
 • Tαβέρνα "Ρηγάκης"

  Η Ταβέρνα "Ο Ρηγάκης" βρίσκεται στην πλατεία του χωριού Άνω Παύλιανη Φθιώτιδας από το 1958. Στα 1.050 υψόμετρο και με απέραντη θέα στον Μαλιακό κόλπο σας χαρίζουμε καθημερίνα τα τελευταία 50 και πλέον χρόνια παραδοσιακές γεύσεις σε ένα φιλικό περιβάλλον.

  Τοποθεσία Άνω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 22310 83099
 • Κρεοπωλείο "Ο Δημητράκης"

  Ένα προσεγμένο κρεοπωλείο στο κέντρο της άνω Παύλιανης.
  Το κρεοπωλείο "Δημητράκης" βρίσκεται στον πλακόστρωτο δρόμο που μας οδηγεί στην πλατεία του χωριού και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας εξυπηρετήσει, προσφέροντας σας μοναδικής ποιότητας ντόπια κρέατα!

  Τοποθεσία Άνω Παύλιανη
  Τηλέφωνο 22310 83093